Week 8-2011

20-2

Cees gaat met Louis (Gaby is ziek) weer eens tweespan rijden met Bente  erbij. Ondertussen ga ik even bij de buurvrouw van Cees mijn roodbootjeboek laten zien. Haar huis staat erin toen er zoveel ijspegels aanhingen. Dan gaan de mannen nog met het vierspan op pad. Ik begin vast met de stallen dan weet ik zeker dat ik het niet koud zal krijgen, want stil zitten op een koets is niet echt een feestje met die oostenwind. Eind van de middag nog even met het boek op de thee bij de moeder van Cees.
Petje af voor Louis! Hij is altijd "goed gemutst" en met zijn 67 (of 68?) jaar stapt hij toch maar mooi achterop!
Schaap van de buren...,
Hond van de buren...
Dochter en kleinzoon van de buren...
En de buurvrouw.
Oo, ik sta er ook in !
En ondertussen word ik steeds blijer met het 60-250 mm objectief.
Spinnenrag...
23-2

Koffie... ;-)
"Op het randje".
Ze zijn al een tijdje bezig met het centrum onder handen te nemen. Nieuwe winkelpanden, ondergrondse parkeergarage en apartementen.
(Wo)man at work.
Kip ik heb je...
Klinkt misschien een beetje raar maar ik ben met deze foto en die van de koffie van vanmorgen een beetje geinspireerd door deze site:                         althans door de manier van fotograferen, geringe scherptediepte en tikkie overbelichte achtergronden.
24-2

D'r gebeurt niet veel deze week... opstaan-ontbijtje-eten koken en weer werken... En het weer is helemaal niet aanlokkelijk om er uit te gaan... ;-(
Hoezo weinig te doen... ? Een beetje "high-keyen"...
En een beetje "zwart-witten"...
25-2

Het weekendsoepje... champignon-preisoep.
The Sartorialist